Welkom bij zanggroep Midòre

Actueel: 

Projectzangers gevraagd bij Midòre!
Op 9 oktober nemen we met zanggroep Midòre deel aan het korenfestival Rooi Vol Koren. Om ons a capella-repertoire goed te kunnen uitvoeren, zijn we op zoek naar een paar zangers/zangeressen die ons daarbij zouden kunnen ondersteunen. Spreken de nummers van River deep, Mountain high van Tina Turner, Fragile van Sting, Brabant van Guus Meeuwis jou aan? Kom dan maandag met ons meezingen. Samen met dirigent Mieke van Vught heten we je van harte welkom.
Repetitieavond: maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Plaats: Scarabee, Mantelmeeuwlaan 10, 5672 EA, Nuenen.

Ken je ons nog niet, klik dan op de button om het promotiefilmpje te starten: 

 

———-

We kijken terug op weer een zeer geslaagde deelname aan Dickensnight Brandenvoort!

   

——

September 2019 was een bijzondere maand. Samen met het Gerwens Muziekkorps en Het Nuenens Mannenkoor vierden we het feit, dat het 75 jaar geleden is, dat Nuenen is bevrijd. Het resultaat was een grandioos Bevrijdingsconcert.

Een kleine impressie:

 

———–

Midore  bestaat 15 jaar en dat moet gevierd worden!

In het  jubileumjaar zijn  daarom bijzondere activiteiten gepland.

Op 31 maart jl. vond het jubileumconcert plaats, bij de Brasserie gelegen bij het strandbad Enode. Een prachtige locatie voor een vol programma met mooie liedjes. Het publiek was in grote getale aanwezig en genoot zichtbaar.


—-

Wil je eens een repetitie bijwonen? Dit kan elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in BS De Wentelwiek te Nuenen. Zowel sopranen, alten, tenoren en bassen zijn zeer welkom in ons a-capellakoor!

Wat was het weer gezellig en sfeervol bij Dickensnight in Brandenvoort! Wij mochten daar aan bijdragen met ons vernieuwde kerstrepertoire. Dit jaar zingen we engelstalige kerstliedjes, zoals All I want fot Xmas, I met an angel on Christmasday, Walking in the air en The little drummer boy.

Een kleine sfeerimpressie:

                              

—————

Zit je op facebook, dan kun je ook een kijkje nemen op onze facebookpagina en o.a. foto’s zien van recente optredens.

Tot slot nog wat nagenieten van het optreden met  Ernest Beuving en zijn “Bende” in april van vorig jaar: 

IMG_3432

applaus Skoren2 zanggroep Midore